2022. december 4. vasárnap - Barbara, Borbála
Archívum
2011 febr. 03.
Hirdetési felületek

Az RTVE, a térség legdinamikusabban fejlődő, új csatornája. Adásunk már 15 településén fogható. Hirdetőink számára ezzel egyedülálló reklámozási lehetőséget biztosítunk. Megrendelőink, a hagyományos televíziós megjelenítési felületek mellett, rövid videóhirdetésekkel, továbbá internetes online-videókkal, flash alapú banner-hirdetésekkel kombinálhatják tervezett kampányukat. Térségünk legnagyobb videóportáljának kiemelkedő látogatottsági statisztikái miatt, érdemes megismerkedni a különböző médiafelületek összekapcsolásának új lehetőségeivel.
Az alábbi felsorolás, a teljesség igénye nélkül, lehetőséget biztosít szolgáltatásaink áttekintésére.

Reklámfilm készítés

Referenciafilmek gyártása, szpotok készítése egyedi igények alapján.
Tapasztalt, televíziós szakemberekkel, broadcast minőségű technikai háttérrel vállaljuk reklámfilmek forgatását, és elkészítését.
A felvételeket nonlineáris vágóprogramokkal dolgozzuk fel. A megszerkesztett filmeket megtekintés után véglegesítjük, és mentjük ki az előre egyeztetett adathordozóra. A filmekben lehetőség van animációt, digitális trükköket is felhasználni.

Összesített televíziós referenciáinkat az alábbi videóban tekintehti meg.

Reklámriport készítés

A reklámriportok lehetőséget biztosítanak egy új szolgáltatás hatékony bemutatására. A cég munkatársaival, az ügyfelekkel készített rövid interjúk, átfogó képet nyújtanak a nézők, az érdeklődők számára. A pr filmek nem csak televíziós környezetben lehetnek sikeresek, érdemes az elkészített videó anyagokat DVD-n, prezentációs céllal, offline marketing eszközként is hasznosítani.

Műsor-szponzoráció

A műsor-szponzoráció, a célzott hirdetések kiváló eszköze. A korcsoport szerint, valamint a tematikusan áttekinthető adástükör garantálni tudja a legmegfelelőbb műsorblokk kiválasztását. Az adás előtt és után is látható gyors videószpot, az új brandek bevezetésénél, az új termékek bemutatásánál nélkülözhetetlen. Az elő adás szponzorációja mellett, hirdetését a műsorismétléseknél is megjelenítjük.Videóhirdetések

A műsorok közötti szünetekben, egyedülálló lehetőséget biztosítunk a reklámozásra. A számítógépes grafikai megoldással létrehozott, animált videó tartalmak, videóhirdetések formájában reklámozzák megrendelőink legfontosabb közleményeit. A videóhirdetések, a leggyorsabban elkészíthető, legkisebb költségvetéssel kalkulálható felületet jelentik mindenki számára.

Bannerek

Az RTVE.hu, egy naponta többször frissülő, változatos tematikájú videóportál. Televíziós adásainkat, riportjainkat, a térség eseményeinek videó-beszámolóit, sok esetben itt látja először, és/vagy nézi újra az érdeklődő. A portálon megjelenő internetes flash tartalmak, a bannerek, garantáltan megfelelő helyet biztosítanak webes reklámjainak.
Joggal mondhatjuk, az elektronikus hirdetés ezen módszere, a sikeres reklámozás megkerülhetetlen alappillére lett.

Kombinált csomagok

A tv reklám, a műsor-szponzoráció, a videóhirdetés, és az online bannerek együttes alkalmazása, olyan átfogó médiafelületet jelentenek, melyek térségünk utolérhetetlen reklámozási felületét garantálják hirdetőinknek.
Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, a megfelelő módszer kiválasztásában, és kialakításában.

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja