2021. augusztus 4. szerda - Domonkos
Online hírfolyam
2021 jún. 10.
Utánpótlás sikerek a térségben

Az U-19-es labdarúgó bajnokságokban kiválóan remekeltek a dorogiak, csolnokiak és pilismarótiak.

A Dorogi FC-ben az elmúlt két hétben gyakorlatilag minden korosztály számára véget ért az idei pontvadászat, amely során végül a legszebb eredményt U19-es fiú csapatuk bajnoki aranyérme jelenti a MLSZ Regionális U-19 Közép "B" csoportban, de a felsőházban végzett több fiú korosztályuk is, és a női utánpótlás csapataik is az utolsó pillanatig harcban voltak a bronzéremért.

Az M.II.O. U-19 Észak Felsőházban a Pilismarót SC a második, a Csolnoki SZSE pedig a harmadik helyen végzett.

A csolnokiaknál a szezont Táborszki Dávid, a csapat edzője értékelte: „Harmadik helyen zártuk a bajnokságot, amivel teljesítettük a szezon elején kitűzött célt, azaz felkerülni a dobogóra. Nekünk lett a legkevesebb vereségünk, ami nagyon szép teljesítmény. Ennek ellenére nem vagyok teljes mértékben elégedett. Nagyon sok pontot hullajtottunk gyengébbnek mondható csapatok ellen és az előbb említett kevés vereségszám mellé 7 darab döntetlen párosult. Ez már kevésbé mutat jól, mondhatni olaszos csapat voltunk ebben a szezonban. Nagyobb koncentráltsággal és több akarattal behúzhattuk volna ezeket a mérkőzéseket és előrébb is végezhettünk volna. De ne legyünk telhetetlenek, nem olyan rossz ez a harmadik hely sem. Büszke vagyok a játékosaimra és az elért eredményre.”

Borítókép: dorogifc.hu (dorogi utánpótlás csapat)
Második fotó: Elekes Zsófia (csolnoki utánpótlás csapat)

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja