2021. augusztus 4. szerda - Domonkos
Online hírfolyam
2021 jún. 10.
Leégett három faház Annavölgyön, felrobbant két gázpalack

Június 10-én, csütörtökön kora délután leégett három faház és felrobbant két gázpalack Annavölgyön, a Csengettyű utcában.

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy megkeresésünkre elmondta, hogy a helyszínre a bajnai, a nyergesújfalui hivatásos, valamint a sárisápi és a tokodi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral kezdték oltani a lángokat. Az oltást nehezítette, hogy a tűz olyan területen keletkezett, amelyet nagyobb járművekkel nehéz megközelíteni, ezért az önkéntes tűzoltók terepjáróival siettek a helyszínre.

Az összesen 200 négyzetméter alapterületű faházakban két gázpalack is felrobbant, valamint az épületek melletti gazos terület is lángra kapott. A tűzoltók a lángok eloltották, jelenleg az utómunkálatokat végzik el.

Egyelőre nem tudni, hogy tartózkodott-e valaki a faházakban, azonban a Katasztrófavédelem – tűzvizsgálati eljárás keretein belül – a tűz okát és a keletkezési körülményeit vizsgálja.

Fotó: Sárisáp ÖTE

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja