2021. szeptember 29. szerda - Mihály
Online hírfolyam
2021 júl. 05.
Fúvószenekari koncert Táton

A járványhelyzet miatt a Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekar tagjai az október 25-én tartott 35 éves zártkörű jubileumi koncertjük óta több mint félévig nem tudtak próbálni. Elmaradtak a tavalyi szereplések és a mindig teltházas, hagyományos újévi hangverseny is.

A zenészek számára is nagy öröm, hogy június elején elkezdhették a felkészülést és hamarosan újra találkozhatnak a közönségükkel. Az elmaradt januári hangverseny helyett egy nyári koncertre várják a fúvószenét kedvelőket. A július 11-én (vasárnap) 18 órai kezdettel, a Táti Kultúrházban tartandó rendezvény műsorán a népszerű indulók, keringők és polkák mellett, a nyarat idéző könnyed, modern művek is szerepelnek. A Komárom-Esztergom Megyei Értéktárba felvett, és a 2017. évi Komárom-Esztergom Megyei Príma Díjat elnyert fúvószenekart Szladik Tibor művészeti vezető dirigálja. A 2000 Ft belépődíjat befizetők az egyesületet - pártoló tagként - támogatják.

Borítókép, forrás: Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekar

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja