2021. augusztus 1. vasárnap - Boglárka
Online hírfolyam
2021 júl. 22.
Szabadtéri színházi stand-up szeminárium Esztergomban

Július 24-én, szombaton 20 órakor az esztergomi Mindszenty iskola udvarán, a Babits Mihály Színház, Babeach – Babits nyár programsorozatának kertében látható a Hogyan legyünk boldogtalanok? című előadás.

A különleges előadás színlapja:

Gondolkodott már azon, hogyan lehet igazán jól szorongani? Hogyan lehet mestere a parázásnak? Kimaxolná a társadalmi elvárások okozta görcseit? Önfeledten feszengne a hétköznapokban? Ne várjon másokra, rúgjon önmaga alá! A színészek megmutatják a lelki kútmérgezés praktikáit. Elmondják az önsorsrontó mantrát. Megtudja, hogyan veszítse el barátait 3 lépésben, megismerheti a párkapcsolatok elrontásának ősi titkait – és más egyéb módszereket, hogy fájjon a tükörbe nézni. S ha már a padlón van, megtanítják hogyan verje magát a földhöz! Ez nem humbug, ez tudomány! Amerikai módszer alapján!

Előadja: Endrész Aliz és Braun Barna

Rendező: Kaj Ádám

Jegyár: 3500 Ft. Jegyek elővételben ide kattintva vásárolhatók meg! Mindemellett a helyszínen is lehetőség van a jegyek megvásárlására.

Facebook esemény>>

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja