2021. szeptember 29. szerda - Mihály
Online hírfolyam
2021 júl. 30.
Schreck Ferenc és Nagy Tibor Dániel ad koncertet Táton

Augusztus 1-jén, vasárnap 11.15-kor, a szentmise után a Táti Római Katolikus Templomnál Schreck Ferenc és Nagy Tibor Dániel harsona duó ad minikoncertet a Térzene programsorozat részeként.

Schreck Ferenc a Táti Lavotta János Alapfokú Művészeti Iskola rézfúvós tanára, jazzharsona-művész. A tanítás mellett számos hazai könnyűzenei produkcióban, koncerten, színházban, lemezfelvételeken közreműködik. Alkalmanként klasszikus zenei produkciókban is részt vesz. Az egyik legfontosabb együttes, amiben a zenekar megalakulása óta, 1998-tól közreműködik, néhány évig a vezetője is volt, a Budapest Jazz Orchestra. A mostani, alkalmi produkcióban zenész társa, Nagy Viktor Dániel basszusharsonás. Elsősorban klasszikus zenekarokban, stúdió felvételeken, alkalmi produkciókban közreműködik. Az Óbudai Danubia Zenekar tagja. A Budapest Jazz Orchestra munkáját 20 éve segíti játékával. Műsorukban klasszikus darabokat és könnyed hangvételű, mai jazz-es dallamokat is megszólaltatnak a harsona duó formációjukkal.

Eső esetén a program a templomban kerül megrendezésre!

Facebook esemény>>

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja