2021. szeptember 29. szerda - Mihály
Online hírfolyam
2021 szept. 15.
Horgászok Napja Neszmélyen

Szeptember 18-án, szombaton a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége Neszmélyen tartja első alkalommal a megyei horgászok napját, ahol halfőző versenyt is rendeznek. Lesz gyermek horgászverseny, ugrálóvár, népi játékok és ezen a napon hirdetik ki a 92 órás nagyhalfogó horgászverseny eredményét.

Az Éden Kempingben zajló rendezvényre mindenkit szeretettettel várnak. A hagyományteremtő halfőző versenyre jelentkezőknek két tisztított pontyot, asztalokat és székeket biztosítanak. A tíz órakor kezdődő versenyre várják a baráti társaságokat, egyesületeket és céges csapatokat. A nevezés ingyenes, a jelentkezéshez az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kell regisztrálni. Az első helyezettet a megye legjobb halfőzője díjjal jutalmazzák.

A halfőzés közben a gyermekeknek spiccbotos horgászversenyt rendeznek, korosztályonkénti díjazással, kupákkal, ajándékokkal. A gyermekek ugráló várban szórakozhatnak, közelről láthatják a különböző halakat halsimogatás és népi játékokkal ismerkedhetnek. A részvételhez horgászengedély nem szükséges, jelentkezni lehet Osvald Zsoltnál, a 70/251-8868-as számon.

A felnőtteknek a lőtéren fegyverbemutatót tartanak és lehetőség lesz kipróbálni az élménylövészetet.

Délután háromtól kezdődnek a díjátadók, itt kapják meg a helyezéseket a 92 órás nagyhalfogó verseny résztvevői. A pontozásnál csak a valóban méretes, öt kilós súly feletti példányok számítanak.

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja