2021. szeptember 29. szerda - Mihály
Online hírfolyam
2021 szept. 15.
Három pályázaton is nyert a „Fokról Fokra” Alapítvány

A „Fokról Fokra” Alapítvány segítségével három pályázatból összesen 1.189.250 forint támogatás érkezik az esztergomi Montágh Imre iskolába.

A TESCO „Ön választ, mi segítünk” pályázaton a „Fokról-Fokra” Alapítvány kapta a legtöbb vásárlói szavazatot, így 400.000 Ft támogatást nyertek. Ebből az összegből a Montágh iskola halmozottan fogyatékos tanulói számára speciális a kommunikációt segítő eszközöket vásárolnak (Alternatív Augmentatív Eszközök).

A „Tanulás a múzeumban” programra 414.250 Ft támogatást nyertek az ÉTA/EMMI pályázatán. A támogatásból a Montágh szakiskolás tanulói szeptember végén egésznapos kiránduláson vehetnek részt, valamint a Szentendrei Skanzenben múzeumpedagógiai foglalkozást is tartanak nekik.

Szintén ÉTA/EMMI nyertes pályázatból 375.000 Ft-ot nyert az alapítvány a „Mesterségem címere” szakmai nap és kiállítás megvalósítására, ahol a szakiskolában folyó szakképzést mutatják majd be. Ezzel a programmal a fogyatékos gyerekek nyílt munkaerő piaci esélyeit, valamint az elhelyezkedésüket szeretnénk segíteni.

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja