2021. október 24. vasárnap - Salamon
Online hírfolyam
2021 okt. 13.
Elfogták azt a férfit, aki a piacon pavilonokat rongált meg

Őrizetbe vették a nyomozók azt a férfit, aki korábban az esztergomi piacon több pavilont feltört. A gyanúsítottnak további vagyon elleni bűncselekmények is a számlájára írhatók.

A rendőrségre 2021. október 3-án érkezett bejelentés, miszerint Esztergomban ismeretlen személy az éjszaka folyamán, a piac területén feltört több árusító pavilont. Volt, amelyikből a tettes lopott is. A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek az elkövető azonosítása érdekében, akit október 12-én elfogtak.

A helyi férfi nem volt ismeretlen az esztergomi rendőrök számára, korábban több vagyon elleni bűncselekményt követett már el. Legutóbb október 5-én egy ismerőse mobiltelefonját ellopta, de folyamatban van ellene eljárás kifosztás bűntett elkövetése miatt is. Jelenleg a rendőrség a férfit 8 rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja.

A rendőrség B. Ferencet őrizetbe vette, és kezdeményezte, hogy az Esztergomi Járási Ügyészség tegyen indítvány a letartóztatására.

Forrás: police.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja