2021. október 24. vasárnap - Salamon
Online hírfolyam
2021 okt. 14.
Orbán Viktor személyesen köszöntötte Szlovák Feri bácsit

Október 4-én töltötte 90. születésnapját a kesztölci Szlovák Ferenc. A jeles alkalomból a napokban a miniszterelnök is ellátogatott hozzá, hogy felköszöntse.

Rendhagyó születésnapi köszöntés helyszíne volt a napokban a Szivek Pince: Orbán Viktor miniszterelnök gratulált a 90 éves Szlovák úrnak, Feri bácsinak. Jó társaság gyűlt össze az alkalomra, ott volt a Szivek család három nemzedéke, az igazán különleges bányászati múzeumot kiépítő és működtető Valovics László, valamint Simonek Antal is, aki mindig gőzerővel dolgozik a közösségért – írta dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője a közösségi oldalán.

Az önkormányzat nevében korábban Farkas Krisztina polgármester asszony is felköszöntötte Feri bácsit: „Szívből kívánjuk Feri bácsinak, hogy továbbra is ugyanilyen derűsen, szellemi és fizikai frissességben töltsön el még további sok-sok boldog születésnapot gyermeke, unokái, dédunokái és családja körében.”

A köszöntésről készült videót ide kattintva tekinthetik meg!

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja