2021. október 24. vasárnap - Salamon
Online hírfolyam
2021 okt. 14.
Esztergomba látogattak a rendészhallgatók

Az Esztergomi Rendőrkapitányságra látogattak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar hallgatói, akik betekintést nyertek az egyenruhások munkájába.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar harmadéves hallgatói 2021. október 08-án az Esztergomi Rendőrkapitányságon jártak, ahol egy komplex közlekedésrendészeti fokozott ellenőrzést tekintettek meg. A látogatás alkalmával a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzését, a finn módszeren alapuló ittasság ellenőrzést, a menet közbeni sebesség ellenőrzést és a civil jellegű szolgálati járművel végrehajtott pofátlan(tan)ítási akciót tanulmányozhatták. A hallgatók a nap folyamán megfigyelték a különböző eszközök működését, valamint az intézkedések és a dokumentálások folyamatát. Az ellenőrzés alkalmával a tisztjelöltek pozitív tapasztalatokat gyűjtötték, melyet további tanulmányaik során hasznosítani tudnak.

Fotó, forrás: police.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja