2021. december 3. péntek - Ferenc
Online hírfolyam
2021 nov. 24.
Ajándékcsomaggal köszöntötték az időseket Kesztölcön

Járványhelyzet miatt elmaradt az Idősek Napja Kesztölcön, azonban az önkormányzat minden 70 év feletti lakosnak ajándékcsomagot juttatott el.

Az ENSZ közgyűlése 1991-ben október 1-jét az Idősek Világnapjává nyilvánította. Kesztölcön több évtizedes hagyománya van az idős emberek köszöntésének, hiszen az önkormányzat októberben minden évben megrendezte az Idősek Napját, ahol a 70 éven felüli lakosaikat látták vendégül.  Sajnos a COVID immár második éve írja felül ennek a rendezvénynek a megtartását. Kesztölcön 272 fő él akik betöltötték a 70. életévüket, de az Idősek Napi rendezvényen ennél jóval kevesebben – 80-100 fő – szokott részt venni, ezért Kesztölc Község Képviselő-testülete és a Kesztölci Szlovák Önkormányzat úgy döntött, hogy személyesen köszöntenek minden 70 év feletti kesztölci lakost egy szerény ajándékcsomag átadásával.

Az ajándékcsomagokat a Kesztölci Polgármesteri Hivatal dolgozói állították össze, a Képviselő Testület és a Szlovák Önkormányzat tagjai november 18-án eljuttatták az érintett 272 idős korú lakosunk részére, amit nagy örömmel fogadtak.

Ezúton is kívánunk nekik örömökben bővelkedő mindennapokat, és jó egészséget.

Fotó, forrás: kesztolc.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja