2022. május 23. hétfő - Dezső
Online hírfolyam
2022 máj. 13.
Nadrágot loptak, fejenként kétszázezret fizethetnek

Fejenként mintegy kétszázezer forint pénzbüntetést szabtak ki azzal a két férfival szemben, akik nadrágot loptak egy esztergomi áruházból.

A vádirat szerint a két férfi 2021. október 08-án az esztergomi áruházban eltulajdonított egy férfi melegítő nadrágot oly módon, hogy a nadrággal együtt mindketten bementek a próbafülkébe, ott az egyik férfi letépte a nadrágról az áruvédelmi eszközt, majd a nadrágot a másik férfi hátizsákjába rejtették és annak kifizetése nélkül hagyták el a kasszasort. Az eltulajdonított nadrág értéke 4.190 Ft. Az áruház biztonsági őre az elkövetőket a távozáskor feltartóztatta, a két férfi a nadrág értékét utóbb a vevőszolgálatnál kifizette, így a lopással okozott kár megtérült.

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság 195.000-195.000 Ft pénzbüntetést szabott ki a két férfival szemben. A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

Fotó, forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja