2022. szeptember 27. kedd - Adalbert
Online hírfolyam
2022 jún. 23.
Nemzetközi Jóga Nap Esztergomban

Június 26-án, vasárnap 18 órakor az Amrita Sher-Gil Kulturális Központ jóga napot tart az esztergomi Erzsébet parkban.

Az ENSZ Közgyűlése 2014. december 11-én, 177 támogató ország egyhangú szavazatával június 21-ét a jóga világnapjává (Nemzetközi Jóga Nap) nyilvánította. Azóta ezt a napot a világ egyik legnagyobb szabású, egészségünket és jó közérzetünket szolgáló rendezvényeként tartják számon. Világszerte rengeteg eseményt rendeznek ezen a napon, hogy bemutassák a jóga hagyományát, amely felkerült az UNESCO szellemi világörökségeinek listájára is.

Az idei év mottója: "Yoga for Humanity"

Az Amrita Sher-Gil Kulturális Központ (Indiai Nagykövetség) szeretettel vár mindenkit 2022. június 26-án 18 órára, egy közös gyakorlásra, jógás együttlétre Esztergomban. Az esemény helyszíne az Erzsébet park. A megnyitó beszédek után (Shri Shyam Sunder Dewani, Second Secretary és Steindl Balázs, Esztergom alpolgármestere) a Common Yoga Protocol (közös nemzetközi jóga protokoll) gyakorlása következik Babita Wagh jógaoktató vezetésével, őt követi Srinath Badiger haladó jógagyakorlatokkal. A gyakorlások után kulturális program következik, majd gyümölccsel, üdítővel zárjuk a programot.

A belépés ingyenes. Akinek van jógamatraca, hozza magával!

Az eseményt a TCS Budapest és az SRF támogatja.

Forrás: esztergom.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja