2022. szeptember 29. csütörtök - Mihály
Online hírfolyam
2022 szept. 23.
Két körözött személyt is elfogtak a rendőrök

A rendőrök egy 48 éves dömösi férfit vittek otthonából a büntetés-végrehajtási intézetbe, továbbá egy 50 éves mezőcsáti körözött férfit is elfogtak Esztergomban.

Az esztergomi rendőrök szeptember 22-én, csütörtökön délelőtt a dömösi lakcímén ellenőriztek egy 48 éves férfit. Az adatok egyeztetése során kiderült, hogy a férfi ellen a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot orgazdaság elkövetése miatt. A férfit előállították, majd a részére kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Szintén az esztergomi rendőrök a fenti napon 9 óra 30 perckor ellenőriztek egy személygépkocsit, amit egy 50 éves mezőcsáti férfi vezetett. Az intézkedés során kiderült, hogy a sofőr ellen két körözés van érvényben. Őt a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság körözte, mivel a korábban kiszabott 150-150 ezer forintos pénzbírságokat nem fizette meg. A férfit a részére kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Forrás: police.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja