2023. január 28. szombat - Károly,
Online hírfolyam
2023 jan. 25.
III. KEMHESZ-Neszmély 96 órás Nagyhalfogó Horgászverseny

2023-ban harmadik alkalommal hirdeti meg a KEMHESZ a 96 órás Nagyhalfogó Horgászversenyt.

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége az idei esztendőben szeptember 11-től szeptember 15-ig rendezi meg a III. KEMHESZ-NESZMÉLY 96 órás Nagyhalfogó Horgászversenyt.

A versenyre nevezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet. A Regisztráció (nevezés) kezdete: 2023. február 01. 08:00 óra. Kizárólag a meghirdetett regisztrációs időponttól beérkezett nevezési előleg, illetve a helyesen, teljes-körűen kitöltött "Jelentkezési jegyzőkönyv" esetén fogadják el a csapatok nevezését. Az esetleges hiánypótlásról és a nevezés elfogadásáról értesítést küldenek.

Maximum 23 csapat jelentkezését tudják elfogadni, ezért érdemes már február 1-jén jelentkezni. A tavalyi évben egyébként kiemelkedett ez a horgászverseny, hiszen megdőlt a fogási csúcs és az indulók létszáma is.

További információ>>

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja