2023. február 2. csütörtök - Karolina
Archívum
2011 febr. 23.
A Jobbik és az LMP is előrehozott választást szorgalmaz Esztergomban!

Előrehozott önkormányzati választást akar Esztergomban a Jobbik, derült ki a párt keddi sajtótájékoztatóján. Ezt sürgeti az LMP is, miután felkerült városunk honlapjára az előző vezetés pénzügyi tevékenységét vizsgáló Ász-jelentés.Macska-egér játéknak nevezte Vágó Sebestyén a Jobbik országgyűlési képviselője a városunkban folyó politikai viszályokat, a párt keddi sajtótájékoztatóján. A politikus szerint olyan mélyre jutott mára már ez a probléma, hogy nem lát más megoldást, csak egy új választás kiírását.

"Döntsék el az esztergomi polgárok azt, hogy szeretnének-e egy fideszes polgármestert fideszes többséggel, vagy független polgármestert, egy független, nem fideszes testülettel az önkormányzat élén látni.- mondta.

Az országgyűlési képviselő továbbá hozzá tette: az önkormányzat feloszlatásának érdekében civill szervezetek kezdenek aláírásgyűjtésbe városunkban,mellyel kapcsolatban a politikus egyértelműen kijelentette, hogy ezt a kezdeményezést a Jobbik helyi szervezete is mindenképpen segíteni fogja!

Az LMP is egy új választás kiírását kezdeményezi városunkban!
Az párt üdvözli, hogy a hétfőn bejelentett közérdekű adatigénylése után az Állami Számvevőszék az esztergomi jelentés nyilvánosságra hozatala mellett döntött - írja az ellenzéki párt a közleményében.

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja