2022. szeptember 29. csütörtök - Mihály
Online hírfolyam
2012 júl. 04.
SAJTÓKÖZLEMÉNY Vasúton az EFOTT-ra – több mint tízezren választják a vonatokat

Az idei évben Velence városban kerül megrendezésre az EFOTT, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója.

 

A rendezvényre való eljutáshoz évről évre egyre többen választják a vasutat, így a lehetőségekhez és az igényekhez igazodva a vonatokat plusz kocsikkal megerősítve közlekedteti a vasúttársaság. A tízezres nagyságrendet is meghaladó utasforgalom megfelelő kiszolgálása érdekében a hosszabb szerelvényeken túl rendkívüli vonatmegállításokkal is készül a MÁV-START, így – az éves menetrendben meghirdetett helyeken felül – több vonat esetében Velence megállóhelyen is fel- illetve leszállhatnak az utazók.

 

A menetrenden felüli megállításban érintett vonatok július 4-én, 6-án, 7-én és 8-án, a reggeli óráktól a késő délutáni órákig közlekednek. Az utasokat a hangosbemondókon keresztül tájékoztatja erről a vasúttársaság, de előzetes információ is kérhető a MÁVDIREKT ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán.

 

MÁV-START Zrt.

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja