2022. május 28. szombat - Emil, Csanád
Online hírfolyam
2012 júl. 16.
Munkahelyeket teremt az esztergomi gyár

A fémforgácsolással és alkatrészek tömeggyártásával foglalkozó Tari-Prod Kft. 4031 négyzetméteres üzemcsarnokot épít az Esztergomi Ipari Parkban, ezzel párhuzamosan korszerű CNC-megmunkálóközpontokat állít üzembe.

 

hirdetés A két beruházás értéke meghaladja a 400 millió forintot, ebből a társaság az üzemcsarnok építéséhez 100 millió, a gépbeszerzéshez 20 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott az Európai Uniótól és a magyar államtól. Az új üzemcsarnokban gyártást és szerelést is végeznek, a csarnok elkészülte után a cég jelentős forgácsoló- és lakatosüzemi kapacitásbővítést tervez.

 

A jelenlegi 22 munkatárs mellé tíz dolgozót vesznek fel. A Tari-Prod Kft. már az új csarnokban fogja gyártani a Weszta-T Kft. által fejlesztett műszerek alkatrészeit, amelyeket elsősorban a gáz- és olajipar területén használnak. A csarnokban egy mérőtornyot is létrehoztak, az ott kialakított laborban tartályszintmérők hitelesítését végezhetik el, 20 méteres magasságig – írta az ingatlanhirek.hu.

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja