2022. augusztus 9. kedd - Emőd
Online hírfolyam
2012 okt. 09.
Hogyan hallgattassuk el az ellenzéket Esztergomban (Recept)

Mondd azt hogy megállapodtál a város hitelezőivel abban, hogy a városnak - az érvényes bírósági döntés ellenére, nem most ahogy az, az ítéletben szerepel- , majd csak decemberben kell a tartozást visszafizetni.

 

Arra persze ügyelj, hogy a „megállapodásról” se a testületet, se a polgármestert ne tájékoztassa senki mielőtt még az utalások kimennének. Viszont az utalások után azonnal kürtöld tele a médiát azzal, hogy hitelezőknek történő utalás volt az oka annak, hogy megállapodásod érvényét veszítette. Várható ellenzéki reakciók: - az ellenzék képviselői majd a szemedre vetik azt, hogy véleményük szerint egy ilyen megállapodás csak és kizárólag akkor érvényes, ha azt a testület elfogadja - azt állítják majd, hogy erről a megállapodásról még a korábbi ítéletet hozó szervet (bíróságot)is értesíteni kell, - sőt nem átallják azt is a tudomásodra hozni, hogy szerintük a hitelezők, akikkel megállapodtál, jó szándékuk jeleként akár utólag vissza is utalhatják az összeget, akkor nem kell mást tenned, mint leveteted az ellenzék ilyen tartalmú közleményét. Ilyenkor mit kell tennedt?

 

Csak küldj egy felszólítást az összes olyan helyi médiának akik lehozták az ellenzéki közleményt, és perrel fenyegesd meg őket arra az esetre, ha nem vennék le a közleményt. És láss csodát! Lesznek olyanok akik nem is várják meg a bíróság döntését a közlemény tartalmával kapcsolatban, elég lesz nekik az is, ha a nagy 2/3-ad odaszól és perrel fenyegeti meg őket, ők azonnal le is veszik az ellenzéki véleményt. Esetleg hallasz majd olyan véleményeket is, hogy : „nesze neked jogállamiság”, meg „egy ilyen lépést egy demokratikus országban úgy sem lehet megtenni”, de te ne törődj ezekkel, mert ez egy működő recept. Mindez megvalósult Esztergomban, Meggyes Tamás uralkodása után két évvel, a 2/3-os Fidesz szabadságharc és fülkeforradalom alatt.

 

Zentai Plajner Zsolt Esztergomi Jobbik elnöke

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja