2022. november 29. kedd - Taksony
Online hírfolyam
2012 okt. 16.
Részegen ment bevásárolni

Részegen ment bevásárolni egy férfi 2012. október 15-én délután Esztergomban. Már a belépője megbotránkozást keltett a többi vásárlóban, ezért a biztonsági őr kitessékelte onnan.

 

Nem tetszett neki a bánásmód, ezért a férfi a biztonsági őrnek esett. Rángatni kezdte az ott dolgozót, miközben fennhangon követelte tőle, mutassa meg neki, hol van leírva, hogy részegen nem lehet boltba menni.

 

Miután a biztonsági őr kiszabadította megát az ittas személy szorításából értesítette a rendőröket. A férfit még az áruházban találták a járőrök, akik közölték vele, hogy botrányos viselkedése miatt előállítják az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A 48 éves esztergomi személy a hallottak után elcsendesedett, de a Rendőrségre nem akart menni, ezért megpróbált elfutni a rendőrök elől.

 

Egy lépést sem tudott tenni, a járőrök azonnal közrefogták, kezeit összebilincselve a járőrautóba ültették és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt eljárást indítottak ellene.

 

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja