2022. november 29. kedd - Taksony
Online hírfolyam
2012 okt. 19.
Szabadidős őrmester fogta el a táti gyilkosság gyanúsítottját

Az esztergomi rendőrség szabadidős őrmestere fogta el péntek reggel azt a 21 éves férfit, akit a rendőrök a táti kettős gyilkossággal, családtagjai megölésével gyanúsítanak - közölte a Komárom-Esztergom Megyei rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon.

 

Mint írták, a rendőr szolgálatból hazafelé tartva, az esztergomi buszvégállomáson vette észre a 21 éves fiatalembert, aki egy Budapestre tartó buszra akart felszállni. Az őrmester odalépett hozzá, megkérte, menjen vele távolabb a többi embertől, majd közölte vele, hogy járőr, és szolgálatba helyezte magát. A gyanúsított nem tanúsított ellenállást, átadta iratait. Az erősítésként a helyszínre érkező rendőrök előállították a fiatalt, aki ekkor sem tanúsított ellenállást. Kihallgatása folyamatban van.

 

A Komárom-Esztergom megyei Tát egyik családi házában szerdán találtak holtan két asszonyt, az igazságügyi orvos szakértő szerint a 66 és a 44 éves nőt aznap kora délután ölték meg. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított M. Rolandot nagy erőkkel kereste a rendőrség. A megyei főkapitányság szóvivője, Léber Gabriella nem kommentálta az MTI értesülését, amely szerint a fiatalember lőfegyverrel végzett az édesanyjával, nagyanyját pedig késsel gyilkolta meg.

 

forrás: MTI

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja