2021. február 24. szerda - Mátyás
Online hírfolyam
2012 okt. 28.
Kocsmai bunyó Piliscséven: késelt a botrányos vendég

Kocsmai verekedéshez riasztották az esztergomi járőröket a Komárom-Esztergom megyei Piliscsévre október 27-én késő este.

 

Egy román férfi esett neki három helybélinek, akik felháborító viselkedése miatt megpróbálták kitessékelni az ivóból. A román férfi nem akart haza menni, de a három vendég megelégelte botrányos viselkedését és távozásra szólították fel.

 

A gyanúsított ekkor az egyik férfit lefejelte, a másiknak az ujját csavarta ki, míg a harmadikat nyakon szúrta. Utóbbi az elsődleges orvosi vélemények szerint könnyű sérülést szenvedett, de az elkövetés eszköze alkalmas lett volna súlyos sérülés okozására is. A járőrök a román állampolgárságú férfit előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol további intézkedés céljából átadták a nyomozóknak.

 

A Bűnügyi Osztály munkatársai őrizetbe vétele mellett súlyos testi sértés kísérlete és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak ellene eljárást - mondta el a kemma.hu-nak Léber Gabriella, a megyei főkapitányság sajtóreferense.

 

kemma.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja