2023. február 2. csütörtök - Karolina
Online hírfolyam
2012 nov. 08.
II. Dunakanyar Workshop

2012. november 7-én Esztergomban, a Prímás Pince Turisztikai és Borkulturális Központban került megrendezésre a Magyar Turizmus Zrt. Budapest és környéke Regionális Marketing Igazgatóságának szervezésében a II. Dunakanyar Workshop, amelynek célja a dunakanyari térségi turisztikai szolgáltatókkal és TDM szervezetekkel folytatandó, hosszú távú szakmai együttműködés elmélyítése – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

 

A Magyar Turizmus Zrt. kezdeményezésében megvalósult szakmai program közvetett célja, hogy a Dunakanyar mint többnapos úti cél ismertsége növekedjen, imázsa tartósan megerősödjön, vendégforgalma fellendüljön, újabb vendégkört is megnyerjen, s mindennek érdekében erősebb promócióban részesüljön mind belföldön, mind pedig külföldön.

 

A mostani találkozó a június 20-i visegrádi workshop alkalmával ez irányba tett első lépés szerves folytatása, ami az érintett turisztikai szereplők közötti napi szintű, rendszerszerű együtt gondolkodás és együtt cselekvés irányába mutat, rövid és hosszabb távon egyaránt. A műhelymunka alkalmával körvonalazódott a Dunakanyar desztináció mint turisztikai márka kommunikálása, továbbá meghatározásra kerültek a Magyar Turizmus Zrt. és a térségi turisztikai szereplők közötti online és offline marketing-együttműködési lehetőségek.

 

A workshop kiemelt programpontjaként, a jövőbeli együttműködés fontosságát alátámasztó bejelentésre, illetve ehhez kapcsolódóan a Magyar Turizmus Zrt., valamint az érintett helyi TDM szervezetek közötti keretmegállapodás ismertetésére és ünnepélyes aláírására is sor került.

 

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2012. november 7.

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja