2023. február 2. csütörtök - Karolina
Online hírfolyam
2012 nov. 13.
Tetten ért kábeltolvaj

Kábeltolvajt fogtak a dorogi járőrök 2012. november 13-án hajnalban. A 15 éves fiú egy rongydarabba csomagolta az eltulajdonított értéket. Hazafelé tartott, mikor a rendőrök megállították.

 

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 15 éves fiúval szemben, miután a járőrök tetten érték őt. A rézkábeleket napközben egy épületről szedte le egy csípőfogó segítségével. Késő este visszatért a tett helyszínére, majd újabb köteget vágott le.

 

Már hajnalodott, mikor az összekészített értéket egy rongyba csavarva magával vitte. Ekkor állították meg őt a járőrök, akik kérdőre vonták. A fiú elmondta és megmutatta, honnan vágta le a kábelköteget és azt is bevallotta, hogy a helyi MÉH telepen akarta leadni a színesfémet. Az egyenruhások a fiút előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A Dorogi Rendőrkapitányság kezdeményezi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

 

Komárom – Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja