2021. április 18. vasárnap - Andrea
Online hírfolyam
2012 nov. 16.
„Álomút” gyermekrajz-pályázat 2012

A Magyar Közút október közepén rajzpályázatot hirdetett 3-14 éves korú gyerekek számára „Álomút” címmel, amire már megérkeztek az első gyönyörű alkotások.

 

A pályázat mindhárom kategóriájának első helyezettje – az óvodás korcsoportban óvodás csoportjának, iskolás esetén az osztályának – egy-egy egész napos kirándulást nyer Közép-Európa legnagyobb úttörténeti múzeumába, a Kiskőrösi Közúti Szakgyűjteménybe!

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy időközben csatlakozott a felhíváshoz a Varangy Akciócsoport Egyesület, amely egy természetvédelmi különdíjat ajánlott fel azoknak a pályázóknak, akik az élővilág és a közúti közlekedés harmonikus viszonyát (például vadátjárók és közlekedés) ábrázolják.

 

Az egyesület a legjobb pályamű elkészítőit tárgynyereményekkel jutalmazza, valamint a nyertes óvodájának/iskolájának térítésmentesen felajánl egy oktatási, nevelési programot, amelyet az intézménnyel egyeztetve, tetszőleges időpontban tart meg. A gyermekrajzpályázat plakátját és a teljes felhívást a www.kozut.hu oldalon itt érhetik el.

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja