2022. szeptember 29. csütörtök - Mihály
Online hírfolyam
2012 nov. 20.
Jótékonysági felhívás!

Intézményünk a közelgő karácsonyra készülődve "Hozz EGY doboz örömet!" Címmel Iden is ajándékgyűjtést szervez a városban Élő olyan Nehéz sorsú, rászoruló gyerekeknek, akiket egyébként tartózkodás mellett Várna Semmi a Karácsonyfa Alatt.

 

A Várszínház éS Kultúrmozgó (Zsinagóga) november 27-december 14 között Reggel 8-tól este 8 óráig várja a meglepetésekkel megrakott Kis dobozokat: bármilyen meglepetést-ruhákat, játékokat, könyveket, örömmel fogadnak, a fantáziának: Csak egy doboz Mérete szab határt.

 

A dobozokat lezáratlanul, csomagolópapír kíséretében Kerik. AZ elosztás a Nagycsaládosok Esztergomi Szervezete, a Városi Vöröskereszt éS a Máltai Szeretetszolgálat segítségével történik Majd. AZ ajándékok átadására december 16-én este 6 órakor kerül sor a Művelődési Ház "Csillagszóró" CIMU, meghitt karácsonyi műsora keretében. Varázsoljunk Minden kisgyermek arcára örömet, kérjük Önök is segítsenek!

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja