2022. augusztus 14. vasárnap - Marcell
Online hírfolyam
2012 nov. 26.
III. Szendy Gábor Kupa

Befejeződtek az Esztergomi Pézsa Tibor Városi Sportcsarnokban a 7-8. osztályosoknak kiírt Szendy Gábor focitorna küzdelmei.

 

A szervezők invitálását 13 iskola fogadta el Esztergomból és a környékről. A november 16-ai selejtezők során 5 iskola kiesett és kezdtek kirajzolódni az erőviszonyok.

 

A végső győzelemre esélyes csapatok, úgy mint a párkányi Ady, a lábatlani Arany János és az esztergomi Árpád-házi jól szerepeltek. A november 23-ai elődöntőn és döntőn túl nagy meglepetések nem születtek, bár a Dobó remek szereplése és ezüstérme meglepte a szakembereket.

 

Az eredményhirdetésen Osvald Zsolt főszervező méltatta Szendy Gábor sportsikereit, példaként állította az ifjú labdarúgók elé. Szendy Gábor bizonyította, hogy Esztergomból is lehet valaki magyar ifi válogatott csak a tehetség mellett sok-sok szorgalomra van szükség.

 

Az eredményhirdetésen a díjak átadásában segített Osvald Zsoltnak Szendy Gábor lánya Szendy Judit, valamint a régi csapatból Winkler János, Osvald Béla és Tarnóczi Imre.

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja