2021. március 3. szerda - Kornélia
Online hírfolyam
2012 nov. 27.
Elfogták a bántalmazó társát

Elfogták a rendőrök annak a 25 éves esztergomi férfinak a társát, aki ellen az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

 

A két férfi 2012. november 24-én késő este előzetes szóváltást követően bántalmazta egyik szomszédjukat. A megvert férfit súlyos sérülésekkel szállította kórházba a mentő. Hangos szóváltás, majd dulakodás miatt szaladtak össze a lakók egy esztergomi társasházban 2012. november 24-én este. Az egyik földszinti lakásban került szóváltásba két férfi. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 25 éves gyanúsított ököllel arcon ütötte vitapartnerét, akinek ettől eltörött az orra. A dulakodás ezt követően a lépcsőházban folytatódott, mellyel a két férfi ijedelmet és megbotránkozást keltett a házban élőkben.

 

A lépcsőház csak pár percre csendesedett el, a verekedést kezdeményező férfi ugyanis három társával újra megjelent szomszédjánál, majd ezt követően már négyen folytatták a férfi bántalmazását, majd elmenekültek a helyszínről. A lakók riasztására rendőrök érkeztek a házhoz, ahol elfogták a 25 éves bántalmazót, majd előállították őt a rendőrségre. 2012. november 26-án az elkövető 29 éves társa is előállításra került. A két esztergomi férfi ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja