2021. március 3. szerda - Kornélia
Online hírfolyam
2012 dec. 11.
Elindult a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Médiaszervere

A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság célul tűzte ki, hogy még gyorsabban és pontosan tájékoztathassa a lakosságot.

 

Ehhez természetesen a média segítségére is szükségünk van. Ahhoz, hogy a média a pontos és gyors tájékoztatást megadhassa a lakosság számára, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság létrehozott egy országos kiterjedésű rendszert, melynek neve Médiaszerver. Ezen a szerveren az igazgatóság közzé teszi egyes káresemények, tűzesetek, rendezvények kép-, hang-és videóanyagait.

 

A sajtó munkatársai ezeket az anyagokat felhasználhatják. Ahhoz, hogy hozzáférjenek az anyagokhoz, szükség van regisztrációra és el kell fogadni a Médiaszerver adatvédelmi nyilatkozatát. Amennyiben a jövőben folyamatosan figyelemmel szeretné kísérni a Médiaszerver aktuális tartalmát, úgy használja a személyre szabott RSS forrást. A regisztráció és bejelentkezés a médiaszerver felületére az alábbi linken lehetséges:

 

http://media.katasztrofavedelem.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja