2022. május 16. hétfő - Botond, Mózes
Online hírfolyam
2012 dec. 12.
„Mesemondó”, „Sapkatolvaj”, „Vicces doktor bácsi” - a világ legkedvesebb orvosai gyerekszemmel (sajtóanyag)

Már csak három hétig küldhetik be rajzaikat azok a 6-14 éves korosztályba tartozó gyerekek, akik az idén első alkalommal meghirdetett Astellas Gyermekrajz Pályázaton doktor nénijükkel, doktor bácsijukkal kapcsolatos legkedvesebb történetüket bemutatva részt szeretnének venni.

 

„Az Astellas Pharma, a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete és a Magyar Gyermekorvosok Társasága együttműködésében október elején meghirdetett nemes versengés legfőbb célja, hogy a gyerekek munkája és igyekezete kapcsán a társadalom figyelmét kiváló hazai gyermekorvosainkra hívja fel.

 

A pályázat sikerrel debütált, hiszen a szeretetről, bizalomról és háláról tanúskodó gyermekrajzok folyamatosan érkeznek” – fogalmazott Morva Gábor programvezető. Az elkövetkezendő három hétben, egészen pontosan 2013. január 3-án éjfélig a fent említett korcsoportba tartozó gyerekek közül még bárki beküldheti saját rajzát, amelyből kiderül, miért az ő orvosa a legkedvesebb az egész világon. Az Astellas Gyermekrajz Pályázatra készült alkotásokat 2013. január 3-án éjfélig lehet postára adni. A szervezők kérik a pályázó gyermekeket és szüleiket, hogy mielőtt a pályamunkát beküldenék, a pályázati felhívást figyelmesen olvassák el. A beküldött munkákat január elején héttagú zsűri értékeli és választja ki közülük a döntőbe továbbjutókat. A zsűri tagjai: Dr. Badacsonyi Szabolcs, a Szent Margit Kórház főigazgatója, a Gyermekgyógyászati Továbbképző Szemle című szaklap szerkesztőbizott

 

ságának elnöke (a zsűri elnöke), Bartos Erika, a Bogyó és Babóca mesesorozat szerzője (zsűritag), Dr. Dolowschiák Annamária házi gyermekorvos (zsűritag), Dr. Gárdos László, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának főtitkára (zsűritag), Lukács Katalin, a H2O Online (Webbeteg.hu és a Kamaszpanasz.hu portálok kiadója) ügyvezető igazgatója (zsűritag), Varga Edit, az MTVA műsorvezetője (zsűritag), valamint Dr. Velkey György, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója (zsűritag).

 

A pályázattal kapcsolatos információk a következő címeken tekinthetők meg: www.astellasazorvosokert.hu/astellas_gyermekrajz_palyazat További információk: Morva Gábor pályázati programvezető Tel.: (1) 9200 620, Fax: (1) 700 1620, Mobil: 06 30 330 3000 Facebook: www.facebook.com/astellas.azevorvosa E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja