2021. március 3. szerda - Kornélia
Online hírfolyam
2012 dec. 12.
Megrendelte, majd megverte a taxist!

Taxit hívott, Majd belerúgott AZ autóba EGY Tatai Férfi, Aki Ellen rongálás miatt indított eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

 

A gyanúsított erősen ittas ÁLLAPOTBAN volt, mikor a 100.000 Forintos gokart okozta. A taxik a Diszpécser küldésére jelent meg a Tatai Cimen, de Hiába Varta utasát, AZ NEM jelent meg AZ autónál. A sértett kérte a központot, jelezze a megrendelőnek, hogy AZ Tevékenysége előtt várakozik, de a jelzésre a Diszpécser szitkozódást kapott.

 

A Sofőr rosszabbul Jart, menta a telefonközpontos. A megrendelő a szidalmakon kívül Ingatlan Tobb alkalommal megrúgta a személygépkocsit, melyben 100.000 forint Kár keletkezett, sot EGY alkalommal a taxist is bántalmazta, de sérülése emiatt NEM keletkezett. A taxik feljelentést Tett a rendőrségen, a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya pedig rongálás megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a Férfi Ellen.

 

Komárom - Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja