2021. március 3. szerda - Kornélia
Online hírfolyam
2012 dec. 18.
Szemtanúkat keresünk

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki 2012. november 20-án, az M1 autópályán végrehajtott előzése során nekiütközött egy személygépkocsinak, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

 

Az ismeretlen tettes 2012. november 20-án 8 óra 15 perckor az M1 autópálya Győr felé vezető oldal 54+100-as kilométer szelvényében egy fehér színű, trélert vontató tehergépkocsit vezetve hajtott végre előzést. Eközben a tréler oldalával az előtte haladó személygépkocsi bal oldalának ütközött, melynek következtében a gépkocsiban utazó személy könnyű sérülést szenvedett. Az ismeretlen elkövető segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

 

A Rendőrség kéri, hogy aki a balesetet látta, illetve a balesetet okozó járműről, vagy annak vezetőjéről információval rendelkezik, jelentkezzen a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, vagy a 34/517-777-es telefonszám 28-48 mellékén. A bejelentő személyi adatait kérésére a Rendőrség zártan, elkülönítve kezeli.

 

Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja