2022. szeptember 29. csütörtök - Mihály
Online hírfolyam
2012 dec. 28.
Felborult egy tűzoltóautó Sárisápnál! Teljes az útzár!

Felborult egy tűzoltóautó péntek este Nagysáp közelében, a tűzoltók könnyű sérüléseket szenvedtek.

 

A bajnai kirendeltség fecskendő autója épp egy közúti balesethez rohant szirénázva, amikor eddig tisztázatlan okokból felborult. A Tát és Nagysáp közötti szakaszt a rendvédelmi szervek lezárták, az autósok csak egy kerülő úton Péliföld-Szentkereszt felé közelíthették meg  a szomszédos településeket.

 

Czomba Péter, a KEM-i Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a helyszínen elmondta: eddig tisztázatlan okokból borult fel a fecskendő autó, melyben 4-en utaztak, a tűzoltók a baleset során könnyű sérüléseket szenvedtek, az esztergomi Vaszary Kolos Kórházba szállították őket. A tűzoltó autó 2000 liter vizet szállított, mely a borulás során mind kiömlött, a habanyag tartály is megsérült, ezt majd a közútkezelők fogják a késő esti órákban eltakarítani.

 

Hogy mekkora a kár egyelőre még nem lehet tudni, azt majd csak az autó talpra állítása után tudják felmérni- mondta a megyei katasztrófavédelem igazgatója. a sérült fecskendő autó pótlását a megyében lévő járművek pótlásával fogják megoldani.

 

 

 

 

 

 

 

 

MTI

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja