2022. szeptember 29. csütörtök - Mihály
Online hírfolyam
2013 jan. 03.
Segítettünk rajtuk

Három bajba jutott személy életét is sikerült megmenteniük a rendőröknek 2013. január 2- án Komárom-Esztergom megyében. Kihűltek volna, ha nem segítenek rajtuk.

 

A rendőrség köszöni a bejelentést tevő állampolgárok jelzését. 2012. január 2-án délután állampolgári bejelentést követően jelentek meg a járőrök Komárom egyik utcájában, ahol egy 44 éves komáromi lakos ittas állapotban feküdt a földön. A férfi elmondása szerint elesett, és nem tudott lábra állni, ezért a rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították. Az esztergomi járőrök 2012. január 2-án két bajba jutott emberen is segítettek.

 

Az esti órákban érkezett a bejelentés, miszerint Esztergom egyik játszóterén egy ittas férfi fekszik a padon és segítségre szorul. A járőrök azonnal a helyszínre siettek, és gondoskodtak a bajba jutott férfi hazaszállításáról. Ugyanezen a napon egy bajóti férfi is a rendőrök segítségére szorult. A 44 éves férfi Esztergomban erősen ittas állapotban stoppolni próbált, mikor a járőrök rátaláltak. Elmondta, hogy pár órával korábban beszállították a kórházba, mivel elesett és beütötte a fejét.

 

Miután orvosi ellátásban részesült, gyalog indult el hazafelé. Az egyenruhásoknak köszönhetően a férfi épségben hazajutott.

 

Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja