2023. február 2. csütörtök - Karolina
Online hírfolyam
2013 márc. 12.
Nem tetszett neki a bombariadó, nekiesett a rendőrautóknak

Egy esztergomi férfinak nem tetszett, hogy bombariadó miatt nem bulizhat, ezért két rendőrautót is megrongált.

 

Később kiderült, hogy még öt kocsiban kárt tett aznap. Március 10-én a rendőrök robbanószer után kutattak egy szórakozóhelyen. Autóikkal a bejárat elé parkoltak, hogy senki ne mehessen be, amíg nem vizsgálták át a helyet.

 

A 27 éves, esztergomi T. Tamásnak nem tetszett az intézkedés, és ennek hangot is adott. Kiabált, dühöngött, majd az egyik járműről letörte a rendszámtáblatartót és a hátsó ablaktörlő lapátot. A másikról az antennát vette le erőszakkal, az ablaktörlőt pedig kihajlította, mely használhatatlanná vált. Miután kiderült, hogy a szórakozóhely biztonságos, T. Tamás - saját elmondása szerint - bulizott egy jót.

 

A széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően a nyomozók már másnap elfogták a rongálót, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését, sőt azt is bevallotta, hogy a bulizás után, hazafelé menet még egy helyi autókereskedés udvarára is behatolt, ahol további öt személygépkocsinak ütötte be a szélvédőjét, törte le róluk a visszapillantó tükröt, az ablaktörlőt és rendszámtartót.

 

A nyomozók a férfi lakásán házkutatást is tartottak, amelynek során lefoglaltak egy rendszámtáblát. Erről a gyanúsított elmondta: pár hónapja került hozzá, miután letörte azt egy autóbuszról. T. Tamás ellen – szabadlábon hagyása mellett – több rendbeli rongálás és garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság.

 

kemma.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja