2023. február 2. csütörtök - Karolina
Online hírfolyam
2013 ápr. 12.
Bécsbe tartott a három koszovói (KEMRFK)

Ismét egy taxist választottak sofőrnek azok az illegális határátlépők, akiket 2013. április 11-én állítottak meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség egyenruhásai az M1-es autópályán.

 

A három koszovói férfit előállították a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra. A taxis Békéscsabán szedte fel utasait, akik Budapestre kívántak utazni. A viteldíjban gyorsan megegyeztek, majd elindultak a főváros felé.

 

Már a város határában jártak, mikor a három férfi megkérte, hogy újabb összeg fejében vigye őket Bécsbe. Komáromnál jártak az M1-es autópályán, mikor a rendőrök ellenőrzés alá vonták a taxit és a benne ülőket, akikről kiderült, hogy jogtalanul tartózkodnak hazánk területén.

 

A három koszovói állampolgár közül kettőt a bicskei befogadó állomásra szállítottak az egyenruhások, harmadik társuk ellen viszont a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti Osztálya eljárást folytat, ezért őt Szegedre vitték.

 

Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja