2022. július 1. péntek - Annamária
Online hírfolyam
2013 máj. 21.
Ingyen a strand a gyerekeknek!

Az ország legrégebbi strandfürdője, a több mint száz éves Szent István Strandfürdő május 26-án Gyereknap alkalmából ingyenes fürdőzésre invitálja a gyerekeket. Ahogy tavalyi ingyenes gyermeknapi fürdőzés alkalmával, idén is a 10 év alatti gyerekek kizárólag felügyelettel látogathatnak a fürdőbe.

 

Aki pedig kortól függetlenül nem tud úszni, az előbb sajátítsa el az úszás fortélyait, amire júniustól van lehetőség. A strandfürdő idén is meghirdeti három turnusban hagyományos úszótanfolyamait az érdeklődő 6-14 éves gyerekek számára heti ötször egy órában László Zoltán és Csepregi Attila úszásoktatók foglalkoznak az úszni tanuló gyerekekkel.

 

Igény szerint felnőtt úszásoktatásra is van lehetőség. A már úszástudással rendelkező, még kezdő, de úszni kívánó gyerekek számára minden hétfőn és szerdán 16:30-tól 17:30-ig, pénteken 14:00-tól 15:00-ig „kezdő-úszóedzés” indul.

 

A tanfolyamokra és az edzésekre a 33-312-249 illetve a 33-403-957-es számon, a Szent István Strandfürdő facebook oldalán vagy személyesen a fürdő pénztárában lehet jelentkezni, érdeklődni.

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja