2022. augusztus 9. kedd - Emőd
Online hírfolyam
2013 szept. 12.
Ki lesz Esztergom Lecsókirálya?

Már jó néhányan jelentkeztek a Fesztiválsziget Esztergom szeptember 21-i Lecsó Fesztiváljának főzőversenyére, de még továbbra is nevezhetnek az esztergomi és környékbeli lecsómesterek.

 

Szeptember 21-én várja a Lecsó Fesztivál az érdeklődőket a Prímás-szigeten a Rugby Club Hotelnél. Jó néhány program mellett lecsófőző versennyel is készülnek a szervezők, melyre már eddig is rengetegen jelentkeztek, de továbbra is lehet még nevezni. A megmérettetésen bármely lecsóból készült étel elkészítésével részt lehet venni. A főzéshez helyet biztosítanak a szervezők, az alapanyagokról, eszközökről a résztvevőknek maguknak kell gondoskodni.

 

A verseny legjobbjai nyereményekben részesülnek, melyek közül a fődíj egy kerékpár. A megmérettetésen Nyertes Zsuzsa színésznő elnökletével zsűri dönt a helyezésekről. További információ kérhető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen, míg a program megtalálható a Fesztiválsziget honlapján.

 

Forrás: infoesztergom.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja