2022. augusztus 9. kedd - Emőd
Online hírfolyam
2013 okt. 21.
Emberölés kísérlete Dömösön

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2013. október 21. 7:11 A gyanú szerint K. L. szándékosan gázolta el a két férfit. Szóváltás előzte meg a bűncselekmény elkövetését Dömösön 2013. október 20-án délelőtt.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértettek vitatkoztak K. L-lel, amely után a férfi beült a személygépkocsijába és járművét a sértettek felé kormányozta. A férfi erőteljes gázt adott, felhajtott a Táncsics utca és Kossuth Lajos utca kereszteződésénél található füves területre és elütötte a sértetteket, akik az ütközés következtében megsérültek. Mindkettőt kórházba szállította a mentő. Az 59 éves férfit a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra.

 

A hírek szerint a két elgázolt férfi egyike a dömösi alpolgármester a másikuk pedig a helyi közterület felügyelő volt.

 

Gyanúsítotti kihallgatását követően K. L-t a rendőrség őrizetbe vette. Ellene több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

 

forrás: police.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja