2022. augusztus 19. péntek - Huba
Online hírfolyam
2013 nov. 13.
Tisztelt Tétényi Éva polgármester asszony!

Megdöbbenve, ám meg nem lepődve olvastam nyílt levelemre adott „válaszát”. Az idézőjelnek itt különös fontosságot tulajdonítanék, ugyanis nyílt levelét nehéz lenne valódi válasznak nevezni. Polgármester asszony írása sok mindenről szól, azonban az általam felvetett konkrét kérdésekre adott válasza sajnálatosan hiányzik belőle.

 

Higgye el nekem, a város polgárait a legkisebb mértékben sem érdekli, hogy kettőnk személyes politikai viszonya milyen hitből fakad és milyen elvárásai vannak irányomban! Az embereket a valódi tettek és az azokat kiváltó szándékok érdeklik, ezért kénytelen vagyok újra feltenni kérdéseimet az adventi vásárral kapcsolatban.

 

Az alábbi kérdésekre várom mielőbbi egyenes válaszát: - Miért nem felelt meg a városnak a vállalkozó felajánlása, mely szerint a rossz állapotban lévő faházakat a használatért cserében felújítja? - Milyen felhatalmazás alapján ki és miért rendelte el a főtéren található faházak elszállítását? Ezen levelemet iktatás céljából a Városháza részére is megküldöm, várom szíves válaszát!

 

Üdvözlettel: György Róbert,

elnök Fidesz Esztergomi Szervezete

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja