2022. augusztus 19. péntek - Huba
Online hírfolyam
2013 nov. 18.
Adventi Vásár - Közlemény

A Moriani Consulting Kft. örömmel tájékoztatja Esztergom lakosságát és az érdeklődőket, hogy 2013. december 18-22. között megrendezi az esztergomi Adventi Vásárt. A város központjában, a Széchenyi téren hangulatos vásártér, meleg ételek és italok, karácsonyi finomságok várnak minden arra látogatót.

A színvonalas adventi hangulatot természetesen minőségi programok színesítik. A színpadon láthatjuk a helyi óvodák és iskolák karácsonyi műsorait, szombaton a hagyományokhoz igazodva közös gyertyagyújtásra kerül sor. Csütörtökön a családoké a fő szerep, ahol a programokat gyermek és szülő egyaránt élvezheti. Természetesen a jó hangulat velejárója a zene, ebből sem lesz hiány az Adventi Vásáron. Fellép többek között a Mystery Gang, Vörös Niki Quartet, Vamp, Szegő Csaba, Relics, Blues and Roll, Delight Inc. és nosztalgiázhatunk egy Beatles emlékkoncerten a Silver Blue jóvoltából.

 

 

A részletes programmal kapcsolatban kövessenek minket a Facebookon, Adventi Vásár - Esztergom

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja