2022. szeptember 29. csütörtök - Mihály
Online hírfolyam
2014 ápr. 03.
DK kampányzáró és ellentüntetés Esztergomban
Esztergomban tartotta kampányzáró rendezvényét a Demokratikus Koalíció. A rendezvényen felszólalt Vadai Ágnes is, aki a térség országgyűlési képviselőjelöltje lett.

Tüntetők várták esztergomi kampányzáró rendezvényén Gyurcsány Ferencet és Vadai Ágnest. György Róbert az esztergomi Fidesz elnöke sajtótájékoztatóján elmondta, a Gyurcsány-kormányt soha nem érdekelte, hogy mi lesz azokkal a családokkal, akiktől elvették a családi adókedvezményt, akiknek tizenötször megemelték a rezsijét, akiket devizacsapdába taszítottak.

 

A helyi KDNP szervezetének elnöke hozzátette, amennyiben ismét a baloldal kerülne hatalomra eltörölnék a rezsicsökkentést, megszüntetnék a családi adórendszert, emelnék az adókat, elvennék a gyed extrát, és csökkentenék a minimálbért.

 

Elsőként még az Együtt PM jelöltje kampányolt a térségben, majd Gyurcsány Ferenc csatlakozását követően a baloldali összefogás végül a DK-nak engedte az esztergomi körzetet. Ezt követően hosszú heteken át tartó egyeztetés után végül negyedik jelöltként indult Vadai Ágnes. Gyurcsány Ferenc beszédében elmondta, ha a Mesterházy kormány hatalomra jut, felszámolják a gyermekéhezést, emelik a minimálbér valamint a nyugdíjak összegét is.

 

fotó:hidlap.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja