2023. február 2. csütörtök - Karolina
Online hírfolyam
2014 jún. 18.
Brutálisan támadtak a nénire – videó
Két férfi brutálisan bántalmazott egy idős nénit saját otthonában Pilsimaróton.

Egy idős asszony házába ment be a 26 éves V. János és a vele egykorú B. Gábor 2014. június 15-én este Pilismaróton. A néni az ágyában feküdt, amikor a két férfi rátámadt. A gyanúsítottak egy fanyéllel ütötték és verték a sértettet, majd a lakásban talált készpénzével együtt elmenekültek.

 

Az esztergomi nyomozók, amint tudomást szereztek a bűncselekményről, a tettesek felkutatására indultak. Körbejárták a települést, és mindenkit megkérdeztek, aki bármit tudhatott a bűncselekményről, annak elkövetőiről. Végül másnap délután elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Jánost és B. Gábort. 

 

A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Ellenük felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A két gyanúsítottat az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság 2014. június 17-én elrendelte előzetes letartóztatásukat.

 

Forrás: police.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja