2023. február 4. szombat - Ráhel
Testületi ülés
2011 febr. 23.
A testületi ülés az esztergomiak érdeke

Kedden értesültünk arról, hogy Tétényi Éva ismét törvénysértő módon, nem kívánja összehívni a Képviselő- testület által, a munkatervben megszavazott rendes testületi ülést csütörtökre.

Tétényi Éva ismét törvényt sértve nem hívja össze a testületi ülést, illetve a korábban a képviselők által elfogadott határozatokat, rendeleteket - szintén szembe menve a jogszabályokkal - nem hajlandó aláírni, folyamatosan megsértve ezzel az esztergomiak érdekét, akiket képviselnie kellene a testületben is.
Tétényi Éva továbbá valótlant állított közleményében, mivel az előterjesztések nagy része hetek óta elkészült, tárgyalásra alkalmasak.
A Fidesz- frakció ezért úgy véli, Tétényi Éva az esztergomi polgárok érdekeit félretéve, lejáratva városunkat, folytatja hónapok óta tartó látványpolitizálását.
A Fidesz- KDNP képviselő- csoportja felszólítja Tétényi Éva polgármester- asszonyt, hogy vessen véget sorozatos törvénysértéseinek, és hívja össze a munkatervben elfogadott rendes testületi ülést csütörtökre, mivel a következő ülés március 24-én lenne, így több mint 1 hónapig megállhat az önkormányzati munka, és számos sorsdöntő kérdésben kellene döntenie a képviselőknek.

 

Fidesz Esztergomi Frakciója

Kereső

Kiválasztás törlése

-->
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja